Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

О НАМА

Од самих почетака делатности у угоститељству, настојали смо да организацију породичних славља и разних манифестација које клијенти код нас приређују подигнемо на ниво који ће задовољити и најистанчаније укусе чиме смо задовољили наше кориснике, а себи изградили најбољу рекламу.

У оквиру Бистренд компани пружамо угоститељске услуге и организујемо све врсте свечаности.

Велика сала "Бис" је капацитета до 450 гостију. У њој смо стекли дугогодишњу праксу која је указала на потребу да у нашу делатност непрестано уносимо новине, на наше задовољство и задовољство наших корисника.

Мала сала "Бис" последица је ослушкивања и непосредних контаката која смо током вишегодишњег рада остваривали са нашим гостима. Циљ нам је био да у нашем угоститељском комплексу имамо и амбијент који би био адекватан мањим породичним слављима као што су пунолетства, крштења, годишњице... амбијент који истовремено нуди и комфор и складну атмосферу која даје додатну топлину породичним скуповима.

Мала сала "Бис", капацитета је до 120 гостију, за њу је такође обезбеђен паркинг простор, а опремељена је најсавременијим система вентилације, грејања, расвете...

За све госте обезбеђен је паркинг простор, а у склопу услуге је и могућност преноћишта у бунгаловима. 

ДОБРОДОШЛИ!

 

 
Copyright © D.O.O. БИСТРЕНД КОМПАНИ. Сва права задржана. | Webmail Design and programming by BumMedia